

## Review of reporting and compliance burdens on Local Government Monday 8 February 2016

SMC Conference and Function Centre, 66 Goulburn Street, Sydney

## AGENDA FOR PUBLIC HEARING

Time (indicative)	Presentation	Time allocated
9:00am	Registration/Tea & Coffee	30 mins
9:30am	Welcome – Dr Peter Boxall, IPART Chair	5 mins
9:35am	<ol> <li>Session 1: Systemic issues</li> <li>Presentation, IPART Secretariat (5 mins)</li> <li>Response from round table participants</li> <li>Discussion and questions from other attendees - public gallery and webcast</li> </ol>	55 mins
10:30am	Panel changeover	5 mins
10:35am	<ul> <li>Session 2: Planning; building and construction; governance and administration</li> <li>1. Presentation, IPART Secretariat (5 mins)</li> <li>2. Response from round table participants</li> <li>3. Discussion and questions from other attendees - public gallery and webcast</li> </ul>	60 mins
11:35am	Morning tea	20 mins
11:55am	<ul> <li>Session 3: Water and sewerage; public land and infrastructure; animal control, public health; community order; environment</li> <li>1. Presentation, IPART Secretariat (5 mins)</li> <li>2. Response from round table participants</li> <li>3. Discussion and questions from other attendees - public gallery and webcast</li> </ul>	60 mins
12:55pm	Closing Remarks from the Chair	5 mins
1:00pm	Close	